Guangdong Lebei Packaging Co., LTD: Fordelene med orgelposer.

Vet du hva en orgelpose er?

Orgelposen dannes ved å brette innsiden av kantnettposen på de to sidene av den vanlige flate munnen, brette den ovale posen med den opprinnelige åpningen til en rektangulær åpning.Etter bretting er de to sidene av posen som tuyere-blader, men den er lukket, så denne posen heter orgelposen.

sres

 

Så hva er fordelen med å endre den flate lommen til en orgelpose?

Nå vet vi allerede at orgelposen er endret fra den flate lommen, det vil si under forutsetning av den garanterte kapasiteten, er stilen endret, så fordelene med orgelposen har følgende punkter:

For det første reduserer det fotavtrykket.De to sidene av den originale flate lommen er brettet på innsiden for å redusere eksponeringen av begge sider, og dermed redusere fotavtrykket til emballasjeposen;

For det andre er emballasjen vakker.Den flate lommen ble revidert for å endre den originale åpne ovale poseåpningen til en rektangulær form, det vil si mettet og full, som er nær en kubisk form;

For det tredje er utskriftsinnholdet i orgelposen langt mer rikelig enn den flate lommen, som kan farge posekroppen til orgelposen til rød, blå, grønn, gul og andre farger, og deretter skrive ut alle slags mønstre på den, som: fargebilder, stjernebilder, firmanavn, firmalogo.Adresse telefon, hovedprodukter og så videre, kan skrives ut, men også i orgel bag av åpningen av posen for å spille en hånd hull.

Endringen av flat lomme til orgelpose har ikke bare de ovennevnte fordelene, men endrer også formen, øker forbrukernes nysgjerrighet, og på den annen side, forbedrer forbrukernes tiltrekning og vekker deres kjøpelyst.

Guangdong Lebei Packaging Co., Ltd. fokuserer på 26 års erfaring innen myk plastemballasje, uavhengig forskning og utvikling av farging og fargetilpasningsteknologi, er en pålitelig produsent av matemballasjeposer, kan tilpasses alle typer belglomme, kjæledyrmat pose, fritidsmatpose, tepose.Samtidig har selskapet i tråd med prinsippet om samarbeid, ærlig samarbeid, gjensidig nytte og gjensidig seier med flertallet av nye og gamle kunder for å utvikle vennlig samarbeid!

Hvis du har behov for tilpassetorganposer, kan du kontakte Guangdong LebeiPackaging Co., LTD., vi vil tjene deg helhjertet! 

Hvordan skreddersy din egen merkevare stående glidelåslomme?

Trinn 1: Gi oss veskedetaljene, inkludert posestørrelsen (bredde, lengde, bunn), materiale, tykkelse, utskriftslogo, mengde, etc.

Trinn 2: Send oss ​​den egendefinerte logokunsten med PDF eller AI eller PSD eller CRD-format, designerteamet vårt hjelper deg med å fullføre det endelige designkunstverket.

Trinn 3: Send det endelige designkunstverket tilbake til deg for å dobbeltbekrefte alle detaljer før produksjon.

Trinn 4: Fortsett til produksjonen.

Hver prosess er under streng inspeksjon, for å sikre at vi vil gi deg det beste kvalitetsproduktet du ønsker.Velkommen alle spørsmål eller henvendelser til oss.Takk skal du ha!

Vår styrke

* Avansert produksjonsutstyr for pakker

Vi har avanserte maskiner, inkludert BEIREN utskriftsmaskin, utskriftstestmaskin, lamineringsmaskin, muti-function bag making machine, etc.

*Sterk produksjonsevne

Vi produserer over 60 000 000 stk hver måned, og ruller film over 500 tonn hver måned.

*Unik FoU-evne

Vi har mer enn 100 patenter tilgjengelig for å møte de ulike behovene til våre kunder.

*Sertifikat

 Bestått QS, SGS, HACCP, BRC og ISO-sertifisering.

Vi tar kundens virksomhet som vår virksomhet.Det er derfor vi har 100 % kundetilfredshet.Vi tror Lebei Packing vil vokse opp større og sterkere i nær fremtid.


Innleggstid: mai-08-2023